Mergi la Neversea?  Rezervă-ți abonamentul cu doar 1 euro!

Scena din festivalul Neversea, editia din 2019 (arhiva)
Neversea

Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, au anunțat organizatorii. Primele abonamente pot fi rezervate pentru 1 euro.

Festivalul Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța. Fanii pot alege 4 abonamente pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la prețul de 1 euro.

Organizatorii anunță că, timp de 4 zile și 4 nopți, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea și viața se vor bucura de o nouă ediție Neversea.

Cea de-a cincea ediție Neversea va aduce artiști în premieră în România, DJ-i și producători internaționali de top, precum și artiști români.

Organizatorii vin pentru ediția din 2023 și cu o poveste nouă și vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice:

oaza de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm și energii bune aduse și de dansatori, animatori și acrobați pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanți. Fanii se vor putea încărca cu adrenalină și fericire din tot perimetrul festivalului, care, pe lângă scene, va găzdui și diverse activități interactive, sporturi pe apă, ateliere și workshopuri creative și inspiraționale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare și băuturi”.

Primele abonamente vor costa 79 de euro plus taxe și pot fi rezervate cu 1 euro pe abonament.

Cei care doresc să își asigure acum intrarea se pot înscrie pe platforma Extasy (fondată de Bogdan Buta) până pe 21 noiembrie, pentru a-și rezerva abonamentul la prețul de 1 euro.

După crearea contului, fanii pot alege maximum 4 abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la prețul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti prețul întreg al abonamentelor rezervate.

Abonamentele cu preț special disponibile pentru rezervare pe platformă: General Access Basic: 79 euro + taxe; General Access Risk Free: 99 euro + taxe; VIP: 209 euro + taxe.

Cei care îşi rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa support@extasy.com până pe 21 noiembrie 2022.

În 2022, peste 260.000 de oameni au participat la cea de-a patra ediție Neversea, în cele 4 zile și 4 nopți de festival.

Text by: Oliver

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.