Cornel lanseazã “Addiction”, piesa ce va incendia cluburile în aceastã iarnã

Noul artist de pe piaţa muzicalã româneascã se numeşte Cornel Ciubotaru, vine din Brãila şi reprezintã o provocare pentru amatorii de distracţie.

Cornel AddictionAsta pentru cã noul lui single, “Addiction” , o piesã cu beaturi dance, puternice, se poate înscrie cu uşurinţã în playlisturile oricãrui club de la noi.

“Melodia “Addiction” a fost compusã de mine, versuri şi linie melodicã, la începutul lunii septembrie. Instrumentalul este realizat de un producãtor local, cu care colaborez de mai bine de un an. Este o piesã cu un ritm nebun, care te îndeamnã la distracţie, perfectã pentru serile fierbinţi din cluburi. In esenta e o piesã de dragoste, despre dependenţa pe care o simţim fiecare dintre noi la un moment dat pentru iubire, nevoia de a iubi şi a fi iubit”, a declarat Cornel.

Originar din Brãila, Cornel Ciubotaru este un obişnuit al concursurilor locale, naţionale şi europene de profil. A participat timp de doi ani consecutiv la festivalul internaţional “Cernomorski Svutsi” din Balcik, Bulgaria unde a câştigat diferite premii, alãturi de corul Trison, din care a fãcut parte. Este absolvent cu nota 10 al Şcolii Populare de Arte din Brãila. A câştigat premiul 2 la concursul regional Karaoke Star, care a inclus concurenţi din mai multe judeţe din regiunea de sud-est. A participat la preselecţiile X Factor, unde a ajuns pânã la etapa audiţiilor. S-a bucurat pânã acum de apariţii tv locale, regionale şi naţionale. Împreunã cu un band din Brãila a susţinut concerte live timp de trei luni, bucurând şi primind aprecieri pozitive din partea publicului sãu. Single-ul precedent, “Hot”, a fost lansat şi este promovat intens la posturi de radio din Hamburg, Germania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.