Connect
To Top

Cirez D aka Eric Prydz aduce un omagiu stilului old house

Eric Prydz   Cirez D aka Eric Prydz si-a demonstrat respectul pentru muzica ”old house" cu noul sau release "Stockholm Marathon/The Journey", care apare cu doua track-uri cu un ritm tech house care "rupe" pe ringul de dans si cu sample-uri de old house.
   Vocalul masculin de pe "The Journey" repeta de multe ori o chestie simpla – "This is a journey, this is a journey", sound care este excelent prelucrat de Eric Prydz. Reactia celor din cluburi in momentul in care se aude "The Jouney" este fabuloasa….
   "Stockolm Marathon" este mai mult pe genul "laid-back affair" si este construita in jurul unui loop synth pop.

Eric Prydz   Sunt foarte putini producatorii de muzica electronica, capabili sa creeze cut-uri underground de genul acesta, dar in egala masura sa intervina si cu beat-uri pop – centric, asa cum face si a facut Prydz ( daca ne gandim la remix-ul pentru Pink Floyd sau la smash-ul "Call On Me").
   Au fost personaje care au sustinut ca piese precum "Call On Me" au ruinat credibilitatea DJ-ului…noi credem ca aceasta productie a demonstrat contrariul si a aratat o alta fata a talentului numit Eric Prydz…  Pryda Logo

 

 

 

 

 

                                          video: Cirez D (Eric Prydz) – The Journey (Original Mix)

http://youtu.be/Hc2XoFrScYQ

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...