Charlie Hebdo

Martin Schultz, presedintele Parlamentului European
Martin Schultz, presedintele Parlamentului European
Martin Schultz, presedintele Parlamentului European

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi religioase, a fost atacat miercuri cu arme automate de catre persoane mascate. Atacul s-a soldat cu 12 morti.

Eurodeputatii condamna atacul asupra redactiei revistei satirice franceze Charlie Hebdo, in urma caruia au murit 12 persoane, iar sapte au fost ranite.

 

Martin Schulz despre atentatul terorist impotriva redactiei Charlie Hebdo

In numele Parlamentului European, transmit sincere condoleante familiilor si prietenilor victimelor atacului terorist care a avut loc astazi la sediul din Paris al publicatiei saptamanale Charlie Hebdo.”

“Suntem profund socati de aceasta crima atroce care este un afront adus societatii civilizate si condamnam fara rezerve asemenea acte de violenta.

Ca europeni, nu trebuie sa renuntam niciodata la valorile care sunt atat de aproape de inimile noastre, valori pe care atacul de astazi a incercat sa le submineze: libertatea presei si de exprimare, toleranta si respect reciproc.

E un moment de mare tristete care cere o reactie puternica si demna. Oricare ar fi parerile si credintele noastre religioase, trebuie sa fim puternici si uniti impotriva acestor acte de violenta. Fac un apel la toti cetatenii sa aparam impreuna valorile in care credem.

De asemenea, le doresc o recuperare rapida tuturor celor raniti.
.

https://www.youtube.com/watch?v=06PyZOtZgxM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.