Designerul Carmen Emanuela Popa prezintă în cadrul Warsaw Fashion Week 2016

Designerul român Carmen Emanuela Popa prezintă cea mai nouă colecție a sa în cadrul Warshaw Fashion Week din luna septembrie. Este vorba despre colecția ”Social Body”, o colecție inspirată din crochiurile academice după ecorseu. Contrastul între forța fizică și candoarea oferită de cromatica ce amintește de lumină în diferitele momente ale zilei, au menirea să marcheze o siluetă dominată de dualități interioare.

“Colecția pe care o voi prezenta în cadrul Warsaw Fashion Week, poartă filosofia unei necesități umane, din ce în ce mai prezentă astăzi, și anume, nevoia de comunicare, evadarea din mediul virtual și revenirea la palpabil și senzitiv. Social Body este o aluzie la frumusețea știută, neștiută, a ființei umane” , spune designerul Carmen Emanuela Popa.

Warshaw Fashion Week 2016 este la a treia ediție și include peste 50 de prezentări cu creații ale designerilor polonezi și internationali. Evenimentul va fi însoțit de cel mai mare târg de modă din Europa de Est, Fast Fashion, la care vor participa peste 1.000 de expozanți și peste 30 de jurnaliști, printre care jurnalisti de la Vogue London, Paris și Rome, Harper’s Bazaar, Financial Times etc.

Pentru Carmen Emanuela Popa participarea cu recenta colecție ”BD pentru toamna/iarna 2016” la acest eveniment a venit ca o continuare a parcursului ei pe podiumurile internaționale. Cover3 copy

“Invitația pe care am primit-o din partea organizatorilor m-a onorat și sunt foarte încântată că am din nou oportunitatea de a expune într-un context internațional european. În condițiile în care lumea actuală este tot mai afectată de comercial, lupta mea pentru artă începe să devină o stare de confort”, ne spune designerul Carmen Emanuela Popa.

În prezent, designerul român lucrează la colecția pentru sezonul următor, primăvară-vară 2017.

Despre Carmen Emanuela Popa

Designerul român Carmen Emanuela Popa este absolventă a Facultății de Arte Decorative și Design a Universității Naționale de Arte București, cu un Master în cadrul UNAB/Strategii de Modă și Costum. S-a remarcat pe podiumurile internaționale, Mercedes Benz Fashion Week Russia, Athens Xclusive Designers Week ca fiind un artist antisistem. Ea isi gandeste colectiile de la nivelul unei filosofii superioare a existentialului.”. Creațiile designerului român au apărut în publicații precum British Vogue, Tatler Magazine UK.

Contact: www.carmenemanuelapopa.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.