Cabasse La Sphère

Cabasse_La_Sphre

 Il acest ultim caz, ansamblul coaxial functioneaza pana la aproximativ 80 Hz si apoi preda  slujba unui subwoofer separat. In cazul modelului La Sphere, ascuns in incintele boxelor este un difuzor de bass de 22 de inchi, pozitionat in spatele ansamblului coaxial cu 3 cai, evacuand aerul prin intermediul celor 3 guri de aerisire.

 

 

Este totusi necesar un delay digital pentru a putea alinia centrele acustice al difuzorului de bass cu ansamblul pe 3 cai, care este inclus in unitatea de procesare insotitoare. Rezultatul este un difuzor cu o remarcabila consistenta a performantei. Filtrarea incrucisata si EQ sunt de asemenea aplicate de procesor, incluzand 3 filtre parametrice care pot fi folosite dupa nevoie in timpul aranjarii in camera, procedura ce este inclusa in pretul cerut. Acest proces utilizeaza software Cabasse si in mod normal dureaza aproximativ o ora. Christophe Cabasse, fiul fondatorului Georges Cabasse spune ca acest proces este ca pregatirea unei masini de curse pentru un anumit traseu.

Dimensiunile lor sunt de 1400x700x700 mm, iar pretul acestor difuzoare este de 90.000 £ fara sa includa amplificarea necesara. Cabasse La Sphere impresioneaza prin aspect, si daca este acompaniat de o amplificare pe masura, prin sunet. Nici un alt sistem din lume nu este constuit intr-un mod asemanator si nu arata la fel, iar  preocuparea celor de la Cabasse cu proiectarea unui ideal este lipsita de compromisuri.

 

 

cabasse_lasphere.jpg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.