Bravissimo Music lansează în preajma Crăciunului primul videoclip al micuţei Cătălina Mihalache

blank

Cătălina Mihalache este o tânără artistă, care la numai 10 ani își lansează, cu sprijinul Bravissimo Music, primul ei videoclip din cariera muzicală „Rockin’ Around The Christmas Tree”, una dintre cele mai frumoase şi vesele colinde de sărbători.

catalina (2)Pentru a încheia cum se cuvine un an plin de implicare şi foarte multă muncă depusă, Cătălina Mihalache, elevă Bravissimo Art School şi artist desăvârşit Bravissimo Music, ne-a pregătit o mare surpriză în preajma sărbătorilor de iarnă, o interpretare inegalabilă a melodiei „Rockin around the Christmas Tree”, lansată de faimoasa Brenda Lee în 1958, la varsta de 13 ani.
Deşi este doar un copil, Catalina Mihalache, elevă în clasa a 4-a D la Școala Nr. 190 Marcela Penes, studiază canto la Bravissimo Art School de 3 ani şi jumătate, îndreptându-şi atenţia în ultima perioadă şi către studiul chitarei.
“Muzica mă reprezintă, face parte din viaţa mea”, ne mărturiseşte acest copil frumos şi extrem de talentat, pentru care muzica este cel mai bun prieten şi partener de joacă.
Încurajată şi susţinută de părinţi şi învăţătoare, Cătălina a reuşit să-şi urmeze visul de a cânta în faţa unui public generos, aplauzele furtunoase de la final aducându-i zâmbetul pe buze acestui copil minunat şi dându-i încredere în propriile forţe.
Talentul de care dă dovadă l-a moştenit de la unchiul ei, care este instrumentist la Filarmonica George Enescu şi care i-a insuflat această pasiune pentru muzică încă de când avea doar câţiva anişori.

Pentru Cătălina, lecţiile de canto luate la Bravisssimo Art School, sub îndrumarea tinerei şi experimentatei profesoare Elena Radu, reprezintă o experiență plăcută și distractivă, care o motivează în vederea obținerii unor rezultate maxime, care nu întârzie să apară.

Prima interpretare live a acestei superbe melodii va putea fi aplaudată la scenă deschisă duminică, 13 decembrie 2015, începând cu ora 19:30, la Teatrul Elisabeta, în cadrul emoţionantului Recital de Colinde “Povestea Craciunului”, susţinut de copiii din “Corul Bravissimo”, alături de o parte din elevii Şcolii de Muzică şi Teatru “Bravissimo Art School” (canto, chitară şi pian), de artiştii “Bravissimo Music”, dar și de o serie de invitaţi surpriză.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.