Pioneer lanseaza un nou sistem de boxe Bluetooth

XW-BTSP1-W
XW-BTSP1-W

Pioneer va lansa doua sisteme noi de boxe prin Bluetooth Ambele ofera specificatii avansate si diferite caracteristici, cum ar fi functia de Comunicare avansata in perimetrul apropiat (Near Field Communication – NFC) pentru asocierea usoara cu sistemul Bluetooth, precum si un docking system la care poate fi conectat smartphone-ul (la modelul XW-BTS7) dar si o baterie reincarcabila care ofera pana la 10 ore de redare (la modelul XW-BTSP1).

Pioneer XW-BTS7 – Sistem de boxe Bluetooth cu NFC la care iti poti conecta smartphone-ul fizic.

Bine ascuns sub carcasa eleganta din lemn authentic, este un sistem format din 2 boxe puternice de 15 wati ce se poate conecta prin Bluetooth la smartphone-ul dvs. Acest sistem este echipat cu tehnologia de Comunicare avansata in perimetrul apropiat (Near Field Communication – NFC), tehnologie ce permite asocierea dintre smartphone-ul dumneavoastra sau tableta utilizata cu acest sistem de boxe sa fie floare la ureche. Cu toate acestea conectarea prin bluetooth este doar una dintre nenumaratele modalitati prin care puteti reda muzica prin sistemul XW-BTS7.
In partea de sus a sistemului se afla o intrare la care puteti conecta un iPhone sau un iPod cu port Lightning. Astfel sistemul poate fi folosit pentru a asculta muzica, in timp ce se incarca un iPhone sau iPod. Situat la partea din spate a unitatii, un port USB permite dispozitivelor conectate sa redea muzica in XW-BTS7. De asemenea acest port va incarca dispozitivul conectat la portul USB. Iar nu in ultimul rand acest sistem are si o intrare AUX stereo de 3,5 mm.
Sistemul de boxe de 77mm suna mult mai puternic decat pare, astfel rezultul final fiind un sunet de bass puternic, voci redate la cea mai buna acuratete si sunete inalte pline de dinamica.
Sistemul XW-BTS7 este disponibil in culorile maro sau stejar deschis si vine insotit de o telecomanda foarte usor de folosit de forma unui card bancar.

XW-BTS7-T
XW-BTS7-T

Pioneer XW-BTSP1 – Sistem de boxe Bluetooth cu functie NFC si baterie reincarcabila.

Chiar daca nu se impune prin marime, sistemul de boxe XW-BTSP1 are ca si calitate de baza mobilitatea, ceea ce il face perfect pentru a deveni un accesoriu nelipsit in calatorii. Si nu ne oprim aici, bateria acestui sistem ofera o autonomie de redare a melodiilor preferate de pana la 10 ore. Astfel acest sistem devine ideal de folosit fie la birou, fie in camera de hotel sau pe plaja in timp ce te bronzezi, fara grija ca vei ramane fara baterie.
Functia de Comunicare avansata in perimetrul apropiat (Near Field Communication – NFC) face mai usor ca niciodata conectarea cu smartphone-ul compatibil sau tabletei. Este doar o chestiune de cateva secunde pana cand muzica este redata prin sistemul revolutionar.
In interiorul acestui sistem se regaseste un amplificator de 2 x 4 wati ce amplifica doua difuzoare de 38 mm, dar si un sistem de radiator pasiv ce produce tonuri de bass profunde. Ca si rezultat final sistemul XW-BTSP1 suna incredibil de puternic in comparatie cu marimea lui si reda sunete fara absolut nici o distorsiune indiferent de nivelul volumului.
Sistemul are un port Micro-USB care este folosit pentru reincarcarea bateriilor dar si intrare AC (AC adaptor cu detasabile pentru conectarea la prize). De asemenea are si o intrare de 3,5 mm stereo ce permite conectarea dispozitivelor audio externe.

XW-BTSP1-B
XW-BTSP1-K

Noile boxe XW-BTS7 si XW-BTSP1 vor fi disponibile pe piata la sfarsitul lunii iunie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.