Connect
To Top

Biletele cu reducere la concertul Patricia Kaas, disponibile până în 20 martie.

patricia kaas
Biletele pentru concertul extraordinar „Kaas cântă Piaf”, care va fi susținut de Patricia Kaas la Cluj, mai sunt disponibile cu reduceri de până la 25% încă 5 zile, până în data de 20 martie.

În acest interval, vânzările vor continua exclusiv online, pe biletmaster.ro.
Compania organizatoare, TIFF Events, a decis prelungirea perioadei promoționale, datorită numărului mare de persoane care au vrut să aibă acces la biletele cu preț redus în această perioadă.
Patricia Kaas va cânta la Cluj în 24 iunie, la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Ea va susține un concert-tribut dedicat celebrei Édith Piaf, parte a turneului mondial „Kaas chante Piaf”.
Până în 20 martie, prețul biletelor variază între 75 si 300 de lei, în funcție de pozitionarea în sală. Astfel, biletele în zona VIP Exclusive costă, doar până în 15 martie, 300 de lei, prețul celor din zona VIP este de 200 de lei, iar biletele la categoriile I, II și III au prețuri de 150, 125 și respectiv 75 de lei. Biletele cu reducere sunt disponibile doar online pe biletmaster.ro.
După data de 15 martie, biletele vor fi disponibile si la standuri special amenajate din Iulius Mall, Polus Center si de la Casa TIFF (str. Universității nr. 6). Un bilet VIP Exclusive va costa 350 de lei, un bilet VIP 250, iar accesul la categoriile I, II si III se va ridica la 200, 150 și 100 de lei.
Clujenii vor putea asculta în interpretarea proprie a Patriciei Kaas celebrele melodii ale lui Édith Piaf si vor putea reintra în atmosfera Parisului de odinioară cu ajutorul unor decoruri si proiectii video speciale.
De asemenea, Patricia Kaas se va dezvălui în noi ipostaze, în timpul unor momente de poezie si actorie.
Mai multe detalii despre eveniment vor fi disponibile pe site-ul dedicat: TiffEvents.ro.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...