Audiența nu se mai măsoara doar pe TV

Seenow îți arată cât și cum s-au văzut televiziunea, fotbalul și filmele pe noile medii în 2014.

info19.564.591 de vizualizări în aplicaţia Seenow au fost înregistrate în 2014
485.000 de dispozitive se contecteaza lunar la aplicaţiile Seenow; cel mai mare consum de conţinut s-a făcut pe tablete (33%); 79% din accesări vin de pe Android; 18 % de pe IOS
Steaua-Dinamo a fost cel mai urmărit meci; Ratatouille cel mai vizionat film în mediul online prin Seenow

Seenow este primul serviciu de live TV şi Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele: PC, smartphone şi tableta cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung, LG, Philips, Google Chromecast şi Smart TV Box Evolio.
Seenow s-a remarcat pe piaţa de VOD din România din 2014 cu cea mai bogată şi mai variată ofertă de conţinut video din România. Astfel, utilizatorii Seenow au putut alege din oferta care conţine filme, emisiuni TV înregistrate, canale TV, seriale de televiziune şi meciuri de fotbal transmise în direct. Remarcându-se cu cel mai mic preţ de abonament lunar, de la 1 Euro, fără TVA, oferta Seenow a numărat nu mai puţin de 2421 de filme, 2139 de episoade din diferite seriale noi, 473 de emisiuni TV şi 176 de meciuri din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României la fotbal.
Utilizatori. Consum
În termeni generici, Seenow a numărat în 2014 un număr total de 640.275 de utilizatori înregistraţi, atingând un număr de 485.000 de dispozitive conectate la aplicaţie doar în luna decembrie.
Numărând 147.251.280 de minute de streaming în 2014, cu 19.564.591 de vizualizări, datele Seenow arata că 58% din conţinutul accesat a fost cel LIVE (canale TV, evenimente) iar 42% Video On Demand (emisiuni înregistrate, filme, seriale, documentare). Totodată, majoritatea conţinutului LIVE a fost accesat de pe smartphone şi PC în timp ce conţinutul On Demand a fost mai preferat de către utilizatorii de tablete şi Smart TV.
Dispozitive conectate
Utilizatorii Seenow au folosit nu mai puţin de 485.000 de dispozitive pentru a se conecta la site-ul www.seenow.ro și la aplicațiile Seenow.
Mai mult, cifrele înregistrate în 2014 au arătat că 79% din consum a fost efectuat pe dispozitive cu sistem de operare Android, 18% IOS iar 3% Windows 8.
În ceea ce priveşte consumul pe toate dispozitivele de conectare, acesta a fost împărţit după cum urmează:
33% tabletă
29% smartphone
26% Smart TV
12% PC
Audienţe meciuri Liga 1
Cel mai vizionat meci de fotbal pe Seenow a fost Steaua – Dinamo (3-0) cu un total de vizualizări de 90.240. În topul primelor 5 au urmat meciurile:
Petrolul – Steaua (2-3)
Steaua – Astra (0-0)
CFR Cluj – Steaua (0 -1)
Steaua -U Cluj (4-1)
Audienţe Filme – Top 5 filme văzute online
Cele mai vizionate filme pe Seenow au fost în ordine “Ratatouille”, care a fost accesat de 64.201 de ori, urmat în ordine de “LastVegas”, “Paranoia”, “Maşini 2” şi “Monsters inc”.
Ce urmează în 2015
În 2015, Seenow va continua să extindă televiziunea şi conţinutul video premium în mediul online . Fotbalul românesc de top va reveni în oferta Seenow.
2015 va fi, de asemenea, anul marilor seriale la Seenow, Breaking Bad, serial multiplu premiat la Premiile Emmy şi Golden Globes, House of Cards sezoanele 2 şi 3 şi noul sezon din Hannibal, senzaţiile anului trecut printre serialele de televiziune, vor intra în oferta noastră.

Despre Seenow
Pe SEENOW ai acces la o grilă variată de canalele TV românești și la cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Black, AXN White, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, dar și multe altele, care așteaptă să le descoperi împreună cu librăriile de emisiuni înregistrate de la canale locale și internaționale.
Seenow oferă utilizatorilor în sezonul 2014-2015 toate competițiile fotbalistice majore din România: Liga 1, prin pachetul Koolnet, Cupa României Timișoreana și Supercupa României Timisoreana, dar și o serie de emisiuni sportive de interes pentru fanii fotbalului.
Oferta SEENOW conține o selecție de filme artistice din anii trecuți sau foarte noi, lansate la scurt timp după ieșirea din cinema, seriale AXN NOW și Filmbox, filme românești și indiene, desene animate, documentare HD și posturi de radio pentru o experiență completă de entertainment. În plus, tot în SEENOW ai și secțiunea Filme Premium care oferă o librărie de filme în regim de închiriere, printre care și cele mai noi lansări din cinema.
Foarte important pentru utilizatorii noi care vor să testeze serviciul, pe SEENOW există o zonă de conținut gratuit foarte diversificată și generoasă – secțiunea Freezone – pe care o pot accesa instant.
Serviciul SEENOW este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom și să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.