Artistă în trupa lui Smiley, muzică pe cont propriu

blank

Devenită celebră sub numele de scenă AVA, artista este cunoscută pentru participarea sa la Vocea României din anul 2014, pentru numeroasele colaborări cu cei mai mari artiști de pe piața muzicală românească, printre care,  Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sisu, Puya,  Antonia, Feli, Alex Velea, Damian Drăghici, dar și pentru faptul că  în prezent este componenta trupei artistului Smiley.

De asemenea, AVA, se ocupă și de cariera proprie, iar de curând şi-a lansat  varianta în engleză a piesei ”Am vorbit cu inima”, intitulată ”Divided Love”.

Piesa  a fost lansată pe 3 iulie, fiind cântată în premieră în limba română la Sala Palatului, la Concertul #Stars4Dreams, alături de Inna, Irina Rimes și Nicoleta Nucă.

Piesa ”Am vorbit cu inima” a făcut furori în rândul tinerilor și a avut un succes neașteptat, multe persoane regăsindu-se în mesajul melodiei.

Single-ul a fost lansat sub forma unui lyric video, iar piesa va putea fi ascultată în premieră pe canalul de youtube al artistei. Mesajul este unul de dragoste prin care cântăreața ne îndeamnă să ne ascultăm inima.

”Divided Love” este un single care face parte din ep-ul ”27”, ce va fi lansat în această toamnă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.