Andrew Rayel feat Alexandra Badoi – Goodbye (Video)

Pe plan muzical, Alexandra a reușit o premieră pentru muzica electronică românească: împreună cu DJ-ii Snatt & Vix, a semnat o piesă la casa de discuri Armada Music, condusă de DJ-ul de renume mondial Armin van Buuren, fiind prima cântăreață din România prezentă pe compilația anuală a lui Armin van Buuren, A State of Trance 2014.

11050738_825637864148916_8112727591766143890_nPiesa Alexandrei, “Goodbye”, compusă în colaborare cu DJ-ul, Andrew Rayel, se regăsește pe primul CD al compilației A State of Trance 2014, album remixat de Armin van Buuren.  Astfel, Cold Shower, melodia compusă și interpretată de Alexandra, a devenit rapid una dintre cele mai apreciate piese de muzică trance.

Din repertoriul său, o altă piesă la fel de apreciată este Summer of Love, un hit de vară care a depășit pragul de 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Alexandra și-a propus să aducă și curentul trance românesc în atenția artiștilor străini. A interpretat pe aceeași scenă cu celebrii DJ Tiësto,Paul van Dyk, Above & Beyond, Ferry Corsten, Moby – în cadrul unor evenimente de impact ale muzicii trance, precum Ultra Music Festival, Liberty Parade, Mission Dance Weekend sau Armada Night– au dus la propulsarea pieselor sale (Cold Shower, In My Eyes, Love My World) pe primele poziții din topurile radiourilor de profil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.