Adrian Haiduc face furori peste ocean (galerie foto)

 Designerul a vandut o esarfa pretioasa la cea mai tare expozitie de bijuterii.

1Aflat in Statele Unite, acolo unde isi definitiveaza studiile, timisoreanul a fost invitat sa participe la una dintre cele mai prestigioase expozitii de bijuterii de peste Ocean: JOGS Tucson Gem and Jewelry Show.

Haiduc a prezentat, in cadrul expozitiei, o esarfa realizata din turquoise mosaic, seed beads si cristale care i-a impresionat pe reprezentanţii institutelor de gemologie din Statele Unite şi Canada. Mai mult, preţioasa esarfa care masoara 1,5 metri a fost scoasa la licitatie si a fost cumparata de catre o multimilionara din Carolina de Nord.

“Este unul dintre cele mai importante evenimente la care particip aici, in Statele Unite. Calitatea si unicitatea sunt foarte apreciate, iar eu m-am simtit extraordinar reprezentand Romania. Banii pe esarfa vor fi donati in scop caritabil de catre Institutul American de Gemologie”, a declarat Haiduc, care, el insusi a avut o aparitie de senzatie la eveniment. Excentricul desiger a purtat o palarie realizata din fire de cupru, croset de seed beads, perle keishi, hematit si cristale colorate de quartz si accesorizata cu cascaval-branza, rosii cherry, care a fost punctul de atractie al evenimentului.

25678349

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.