Yehonathan Gatro cel mai in voga artist israelian

A avut o colaborare îndelungată cu producătorul muzical israelian Lyrik 

Yehonathan Gatro (numele real Yehonathan Getreuer s-a născut în Tel Aviv , Israel, a început să cânte când avea doar 14 și a devenit un veritabil  adolescent cu popularitate de invidiat i n randul tinerilor .În 2000 și 2001, el a lansat primul său album, în ebraică, intitulat Medabrim Al Ze .  În această perioadă el a participat la concursul Miss Israel. În 2002, sa mutat la Los Angeles pentru a studia actoria. În 2006, el a lansat primul single “Kore Lecha” un cântec de dragoste .

În 2007, piesa intitulata “O noapte de vară fierbinte” a fost lansata și imediat transformata într-un imens succes club de dans.

În 2008, el a jucat într-un rol recurent în serialul extrem de provocator israelian de televiziune, patru copii gemeni Ran , unde a jucat Nadav, un tânăr acuzat sexual implicat în lumea scenei gay titreaza  zialrele  din Tel Aviv.

În 2010, Yehonathan a lansat un album care a inclus mai multe piese remix . Mai târziu în același an Yehonathan și Lyrik au avut turnee împreună în SUA și Canada.
În 2012, Yehonathan a lansat melodiile “Turn On luminile” și “Make It Without You”, ca un preview al albumului ce a fost lansat în 2013.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.