Vrei sa VINZI casa in timp record? Iata 10 ponturi de la experti

In plina criza economica o casa poate ramane luni bune pe piata imobiliara, inainte de a fi vanduta.

cum sa vinzi rapid o casaExpertii imobiliari sustin ca in aceasta perioada, poate mai mult ca oricand, este important felul in care pregatim un imobil pentru vanzare.

Nu stii cum sa gasesti mai rapid un cumparator dornic sa se mute in vechea ta locuinta, fara sa scazi prea mult din pretul stabilit initial?

Iata 10 ponturi eficiente care te vor ajuta sa vinzi casa in timp record:

1. Detaseaza-te emotional de imobilul pe care vrei sa-l vinzi

Ai locuit in aceasta casa sau in acest apartament ani buni si ti-e greu sa te obisnuiesti cu ideea ca nu-ti va mai apartine? E firesc. Li se intampla si celor care au stat cu chirie in acelasi loc mai multi ani la rand. Cu totii ne atasam emotional de spatiul in care locuim si pe care obisnuim sa-l numim acasa.

Asa ca, daca ai hotarat ca e momentul sa te desparti de actuala locuinta, trebuie sa te detasezi emotional de ea. In caz contrar nu vei face decat sa amani tranzactia, deoarece nu vei fi in stare sa actionezi constructiv si sa pregatesti cum se cuvine imobilul pentru vanzare.

2. Analizeaza ofertele imobiliare din cartierul tau

Inainte de a scoate efectiv la vanzare o locuinta trebuie sa-i stabilesti pretul corect. Fa-ti timp si analizeaza ofertele imobiliare din zona in care se afla casa ta, pentru a afla pretul de vanzare al imobilelor similare celui pe care vrei sa-l vinzi. Studiaza cu atentie conditiile din celelalte oferte: etajul la care se afla apartamentul, daca este decomandat sau semidecomandat, suprafata terenului din jurul casei, numarul de acareturi si starea lor, calitatea finisajelor si facilitatile incluse in pret (garaj, loc de parcare, portar etc.). Toate acestea te vor ajuta sa stabilesti obiectiv valoarea de piata a casei sau apartamentului pe care vrei sa-l vinzi.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/01/vrei-sa-vinzi-casa-in-timp-record-iata-10-ponturi-de-la-experti/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.