Victorie cu emoții pentru Steaua în Europa League!

blank

Steaua - Rio Ave

Steaua a câștigat cu 2-1 în fața lui Rio Ave, joi, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și a revenit pe primul loc în Grupa J din UEFA Europa League, cu 6 puncte, la fel ca Aalborg și Dinamo Kiev, dar cu un golaveraj superior.

Steaua a avut emoţii în debutul partidei cu Rio Ave. Portughezii au fost la un pas să deschidă scorul. Replica ros-albastrilor a venit imediat. Keşeru a tras în portar după centrarea perfectă a lui Sânmărtean. Steaua a marcat in cele din urma prin Rusescu, dupa centrarea lui Latovlevici.

A fost al doilea gol consecutiv în Europa al atacantului împrumutat de la Sevilla. Cel 15.000 fani ai campioanei au răsuflat uşuraţi la ratarea lui Diego Lopes. Şi Ukra a fost la un pas de egalare.

Cei care au înscris au fost tot oamenii lui Constantin Gâlcă. Rusescu a prins un şut de zile mari.

Rio Ave nu a rămas datoare spectacolului. În partea secundă, l-a lăsat fără replică pe Arlauskis cu o execuţie splendidă. Apărarea Stelei a tremurat apoi la încă o ocazie a portughezilor.

La poarta cealaltă, Sânmărtean şi-a încercat norocul din lovitură liberă. În prelungiri, mingea şutată de Adrian Popa a lovit ambele bare, iar Steaua – Rio Ave s-a terminat 2 la 1.

Mai jos aveți componența celor două echipe, trimise în teren de Constantin Gâlcă, respectiv Pedro Martins:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Papp, Szukala, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean (’89Filip) – Adrian Popa (’66 Breeveld), Rusescu (Stanciu ’69), Tănase – Keşeru

Rio Ave: Cassio – Nuno Lopes, Marcelo, Gouano, Tiago Pinto – Wakaso, Diego Lopes, Tarantini – Ukra (’69 Boateng), Esmael Goncalves (’75 Ahmed Hassan), Del Valle (’81 Bressan)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.