Connect
To Top

V for VINTAGE La Dolce Vita – the Preview edition

v for vintage - previewSambata, 31 martie 2012 intre orele 12:00 si 20:00, Cafe Antipa a fost zona fierbinte a orasului. Peste 1.000 de persoane au vizitat Preview-ul celei de-a 8-a editii a celui mai asteptat targ de moda si cultura vintage, V for VINTAGE. 

Toti cei prezenti s-au putut bucura de atmosfera La Dolce Vita, proba haine vintage si de designer indraznet de colorate, gusta bunatati si poza in tinutele preferate. Pe tot parcursul zilei, terasa Cafenelei Antipa – deschisa special pentru o zi cu ocazia evenimentului – a primit pe toti cei care au dorit sa se relaxeze si sa savureze un cocktail Aperol. 

Vizitatorii au petrecut ziua intr-un tur al celor mai deosebite, delicate si excentrice produse, selectate cu ocazia imbobocirii pomilor din Bucuresti. Preview-ul V for Vintage La Dolce Vita a reunit atat prietenii nostri din editiile anterioare, cat si new entries din domeniile vintage, design, bijuterii si  accesorii.

Preview-ul V for Vintage precede ce-a de-a 8-a editie a targului, care va avea loc in luna mai. Extinsa pe o perioada de doua zile, aceasta va recrea atmosfera La Dolce Vita intr-un spatiu-surpriza.

 

Contact V for Vintage:

Laura Calin, Martha Botezatu

Call 0724.228.626 – www.vforvintage.ro

v for vintage - post event 2

 

 

 

 

 

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...