Underworld lanseaza compilatia Athens

Athens by Underworld dance album cover

 Fanii vor asculta un album cu productii din genul psihedelic blues, jazz techno semnate Osunlade, Moodymann, Alice Coltrane, Squarepusher, The Soft Machine, Laurent Garnier si Underworld.

Athens Tracklisting:

 1. Alice Coltrane – Journey In Satchidananda
 2. Mahavishnu Orchestra – You Know, You Know
 3. Squarepusher – Theme From Sprite
 4. Soft Machine – Penny Hitch
 5. Roxy Music – 2HB
 6. The Detroit Experiment – Space Odyssey
 7. Moodymann – Rectify
 8. Osunlade – The Promise
 9. Underworld – Oh
10. Laurent Garnier – Gnaumankoudji (Broken Afro Mix)
11. Miroslav Vitous – New York City
12. Brian Eno & Karl Hyde – Beebop Hurry

!K7 va lansa compilatia "Athens" pe data de 23 noiembrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.