Connect
To Top

Un nou hit marca Basshunter apare pe 7 iulie

Basshunter   Basshunter isi face come back-ul vara aceasta, cu cel de-al doile release – "All I Ever Wanted". Single-ul apare dupa smash-ul "Now You’re Gone" (No.1 in chart-urile dance), si va fi lansat pe 7 iulie la HARD2BEAT.  Unul dintre putinii producatori care isi bazeaza piesele pe un bass puternic, cu influente techno, unul dintre cei mai in voga DJ-ii ai momentului,         Basshunter este pregatit pentru a intra in top-urile din Marea Britanie, pentru a doua oara in acest an, cu acest english version pentru un hit european de top 10 – "Dota". A lucrat la partea vocala, versurile sunt in limba engleza si cu siguranta urmeaza aceiasi pasi spre succesul pe care l-a avut cu single-ul de debut – "Now You’re Gone".

   Jonas Altberg aka Basshunter si-a inceput cariera in anul 1999, cand a inceput sa produca muzica; a folosit computer-ul si programul "Fruityloops". In ianuarie 2008 a lansat "Now You’re Gone". Track-ul dance a dat o super lovitura – No.1 in UK Chart, unde a ramas lider timp de 5 saptamani consecutiv. A devenit cel mai bine vandut single pentru anul 2008  in Marea Britanie – 400.000 de copii.
   "All I Ever Wanted" a fost terminat la timp pentru acest sezon de vara; cu acel "electronic beats", cu un vocal care iese in evidenta, single-ul promite sa devina piesa verii anului 2008…

 

 

                                                      video: Basshunter – "All I Ever Wanted"

 

                                                      video: Basshunter – "Now You’re Gone"

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...