Un grajd vechi de 150 de ani transformat intr-o superba locuinta – Imagini

Ai avea curaj sa cumperi un grajd dezafectat si sa-l transformi intr-o casa?

living casa amenajata in stil eclectic fost grajdUn cuplu de olandezi a facut-o si s-a ales cu o superba locuinta amenajata in stil eclectic cu influente rustice.

Constructia amplasata pe o proprietate de 14 hectare, in localitatea Utrecht, dintr-o zona rurala din Olanda, a fost construita in 1860, folosita in calitate de hambar si de grajd pentru vite timp de mai bine de o suta de ani si apoi abandonata. Designerul olandez de interioare Larissa van Seumeren si sotul sau Peter Kool au descoperit-o si au decis s-o cumpere si s-o transforme intr-un camin pentru familia lor.

Dupa doi ani, cat au durat lucrarile de reconsolidare si decorare, vechiul grajd a devenit o superba locuinta amenajata in stil eclectic, unde elementele moderne se impletesc armonios cu cele rustice.

baie stil eclectic cu accente rustice si pereti placati cu caramidaIn momentul achizitiei, batranul grajd era intr-o stare mai mult decat deplorabila, mentinandu-si cu greu echilibrul din cauza fundatiei putrezite. Dar noii proprietari nu s-au speriat nici de fundatia putrezita, nici de acoperisul subrezit, pe care l-au inlocuit cu unul nou si nici de mirosul de balegar care era imbibat in peretii lipsiti de orice fel de izolatie. Practic, entuziastul cuplu de olandezi a cumparat doar scheletul unei constructii de 150 de ani vechime, in care au crezut cu inversunare si pe care au reusit s-o faca sa devina un camin cald si primitor si unic cu suprafata totala de 560 metri patrati. Un pariu castigat.

Parterul fostului grajd este un open space amplu si generos in care au fost amenajate…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/02/un-grajd-vechi-de-150-de-ani-transformat-intr-o-superba-locuinta-20-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.