Un DJ din Marea Britanie îi taxează pe clienții care cer melodii “overplayed”

DJ PressPlay
DJ PressPlay. Soursa: Facebook

DJ-ul din Colchester Colin Gingell-Good, cunoscut sub numele de DJ PressPlay (a nu se confunda cu DJ-ul anonim cu cască de protecție și cu un spațiu în pseudonimul său), a întocmit o listă cu tarife pentru persoanele care “nu mai acceptă un “NU” ca răspuns “atunci când solicită DJ-ului altă muzică”, a declarat Gingell-Good într-un interviu pentru Daily Gazette.

Rezidentul clubului Coda, care afișează listele cu tarife pentru melodiile la cerere încă din aprilie 2022, are următoarele taxe: 50 de lire sterline pentru solicitări de aniversare, 100 de lire sterline pentru “melodii care nu se potrivesc cu seara” și pentru cei care vor ca piesa lor “să fie pusă următoarea pentru că [ei] pleacă” și 500 de lire sterline pentru “insistența de a insista că știi mai bine decât DJ-ul”.

Hiturile specifice “overplayed” au tarife speciale: 250 de lire sterline pentru “Sex On Fire” de la Kings Of Leon, 500 de lire sterline pentru “Wonderwall” de la Oasis și 1.000 de lire sterline pentru “Mr. Brightside” de la The Killers.

DJ-ul precizează întotdeauna că solicitările pentru “melodii bune care să se potrivească serii” și “doar să vă bucurați de noapte și de muzica care se difuzează” sunt gratuite.

Lista cu prețuri pentru melodiile la cerere “este mai mult pentru acei oameni care nu acceptă un refuz și pentru a nu mai avea discuții despre motivul pentru care nu vreau să pun o piesă“, a precizat DJ-ul.

Unii oameni nu înțeleg de ce noi, DJ-ii, facem acest lucru și că punem melodii pentru a menține atmosfera. Însă, mulți oameni cer melodii pe care le iubesc personal, dar care nu se potrivesc cu atmosfera serii sau cu publicul“, mai spune  DJ PressPlay.

Vedeți mai jos tarifele percepute de DJ PressPlay și urmăriți un clip din interviul dat lui Jeremy Vine (BBC)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.