Connect
To Top

Un an plin pentru Radio Slave

radio_slave.jpgRadio Slave este unul dintre eroii nostri preferati si un candidat serios la titlul de "producatorul anului".In ultimile 12 luni a realizat o serie de productii de calitate si remixuri de succes.
In decembrie anul trecut,Radio Slave a lansat Panorama Garage Remix pentru melodia  ‘Serotone’a lui Matt O’Brien,remix care a fost preluat de toti dj-i mari de house si techno.Apoi a remixat hit-ul lui Trentemøller,‘Moan’.Radio Slave si-a demonstrat aptitudinile in spatele platanelor pentru dubla compilatie cu ritmuri tech house si deep techno, "Misch Masch" Vol.4.

In iulie a fost lansata si propria productie Radio Slave,"Screaming Hands’alaturi de Josh Wink.Unkle i-au folosit talentul de studio pentru a le remixa piesa ‘Burn My Shadow’.In luna august Radio Slave remixeaza‘This Ain’t Hollywood’a lui Armand Van Helden transformand-o intr-o super melodie tech house.In octombrie ne cucereste din nou cu remix-ul pentru Len Faki ‘My Black Sheep’.
Acum urca din nou in topuri cu productia proprie‘Bell Clap Dance’.A fost un an incarcat pentru Radio Slave….din fericire pentru noi!!!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...