Tzinah Records, una dintre cele mai titrate case de discuri conform Resident Advisor Top 100.

Tzinah Records - logo

Pentru Tzinah Records, începutul anului 2014 vine cu o veste îmbucurătoare: casa de discuri românească, în vărsta de 3 ani, se regăsește în ”Top 100 Most Charted Labels of 2013”, publicat de Resident Advisor, unul dintre cele mai prestigioase websiteuri specializate în muzică electronică underground.

1521755_583617075041605_883165800_nLunar, artiști și DJs din toate colțurile lumii publică pe paginile lor Resident Advisor, de regulă, un top 10 cu piesele preferate în momentul respectiv. Chiar dacă în prezent releaseurile Tzinah Records sunt doar în format digital, prin preferințele unor artiști ca tINI, Marc Antona, Oxia, Paco Osuna, Alexkid, Robert Dietz, Guti, Leon și mulți alții, labelul intră pentru prima dată în Top 100 Most Charted, pe locul 88, singurul label românesc din acest top.

Printre celelalte 100 case de discuri, cu releaseuri în format digital sau vinyl, se regăsesc și Suara, Get Physical, Cocoon Recordings, Desolat, Crosstown Rebels, Perlon, Cadenza sau Viva Music. Topul întreg poate fi accesat aici: http://tinyurl.com/pcdbf8x

Tzinah este un concept independent, născut din dragoste și pasiune inapreciabilă pentru fenomenul muzicii underground house și techno. Cu un bagaj de dedicație în spate, începând cu 2010, rolul hotărât Tzinah Records este de a lansa, către nișa care crește constant, EP-uri și piese specifice genului, ce stârnesc reacții în cluburi sau în seturi, prin creativitatea construcției lor.

Totodată, Tzinah organizează des showcaseuri proprii în România și de-a lungul Europei, unde, artiștii apropiați sunetului si familiei Tzinah sunt invitați să se exprime muzical și să poarte publicul în călătorii doar de ei cunoscute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.