“Trimitem copiii la şcoală”

Campania care aduce zâmbetul pe buze copiilor de la sate.

10637964_939514716065490_1953132372_nAsociaţia Tinerilor pentru România(ATPR), în parteneriat cu Librăria Diverta din Constanţa şi Consiliul Şcolar al Elevilor al LiceuluiTeoretic “George Emil Palade”, desfăşoară în perioada 1-14 septembriea doua ediţie a campaniei “Trimitem copiii la şcoală”, prin care toată comunitatea constănţeană este invitată să doneze rechizite şcolare pentru copiii săraci din mediul rural.
Constănţenii sunt invitaţi să doneze până pe 14 septembrie rechizite în cele două centre special amenajate de la LibrăriileDiverta din City Park Mall şiMaritimo Mall.
Asociaţia Tinerilor pentru România, încearcă prin acest demers să reducă gradul abandonului şcolar cauzat de lipsa resurselor financiare, iar odată cu începerea noului an şcolar rechizitele donate vor ajunge la copiii săraci din mediul rural, astfel încât şcoala să nu fie un chin pentru ei, ci un locîn care mergi de drag: să înveţi, să socializezi, să te distrezi.
“Suntem încântaţi să participăm şi la cea de-a doua ediţie a campaniei “Trimitem copiii la şcoală”.Anul trecut am reuşit să strângem multe rechizite făcând peste 100 de copii fericiti. Vom sprijini şi anul acesta iniţiativa Asociatiei Tinerilor pentru România atât princrearea de centre de colectare în celedoua magazine Diverta din Constanţa, cât şi prin donarea efectivă de rechizite şcolare.” a declarat Cristian Ciobotea – Director zonal Diverta.
“Mă bucur că această campanie am reuşitsă o implementăm şi anul acesta, cu atât mai mult cu cât am extins-o şî in alte oraşe din ţară. Educaţia, ar trebui să fie o prioritate pentru noi toţi, iar tinerii să poată învăţa în condiţii civilizate. Prin această campanie de strângere de rechizite, dorim ca şi copiii din mediul rural să aibă zâmbetul pe buze, să se bucure de începutul de an şcolar.Să începem toamna cu o fapta bună- de la tineri, pentru tineri!” a declaratCristianTănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.”
Campania “Trimitemcopiii la şcoală” este implementată şi în alte oraşe din ţară prin intermediul Consiliului Elevilor.
Asociaţia Tinerilor din Româniaeste o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul acesta, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în  mediul social,economicşi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au înfamilie, şcoală şi societate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.