Transformari spectaculoase – un spatiu rece devine un open space modern

blank

Marirea spatiului prin desfiintarea peretilor despartitori este o practica folosita tot mai des de catre proprietarii apartamentelor si garsonierelor mici, nu doar in tara noastra, ci si in strainatate, cu conditia ca aceasta actiune sa nu afecteze structura de rezistenta a blocului in care se afla locuinta.

2 living si bucatarie moderna open space dupa reamenajareAceasta solutie a fost adoptata si in reamenajarea vechiului dining al unui apartament din Germania. Incaperea, comuna si lipsita de stil sau personalitate la origini, a fost transformata radical intr-un open space modern si confortabil in care au incaput livingul, bucataria si un loc de luat masa.

Suprafata generoasa a fostului dining (24 metri patrati) a usurat sarcina designerului german Susanne Beißner-Schindler in reconfigurarea interiorului, asa cum se poate vedea in imaginile din galeria foto.

1 bucatarie si dining apartament inainte de amenajareCamera rece si intunecoasa a capatat stralucire, datorita culorilor folosite in decorarea ei. Designerul a mizat pe alb, albastru si nuante calde de maro si a castigat, reusind o amenajare de inspiratie maritima, foarte relaxanta. Folosirea aceleiasi palete cromatice in decorarea fiecarei zone din cadrul noului open space, a contribuit la crearea senzatiei de unicitate, facand insesizabila trecerea din living spre bucatarie si invers. Iar culoarea alba, folosita din abundenta, a ajutat la marirea vizuala a spatiului.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/12/transformari-spectaculoase-un-spatiu-rece-devine-un-open-space-modern/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.