Connect
To Top

Traieste ti fanteziile cu InDArt în Deeper Club

Miercuri, 24 septembrie, ora 21:00, Teatrul InDArt va prezenta comedia Trăieşte-ţi Fanteziile pe scena Deeper Club.

teatru copyPiesa, distinsa cu Premiul Carlos pentru cea mai buna comedie la Buenos Aires in 2001, este o adaptare dupa textul lui John Tobias, o satiră la adresa cărţilor motivaţionale.

Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile – o carte utilă pentru sănătate şi fericire“. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

Un spectacol produs de Teatrul InDArt cu viziunea regizorului Bogdan Gagu
Distribuţie: Adriana Guluţanu, Cristi Martin, Cătălin Stelian, Alin Brancu şi Silvia Gagu
Scenografia: Răzvan Plaiaşu; Costume: Cătălina Tăbăcăru;
Ilustraţie muzicală: Dan Simion;
PR: Cristina Pipiaş, Natalia Martian

InDArt este o companie artistică al carei scop principal este promovarea culturii. Printre proiectele sale se numară Teatrul InDArt, RunAway si Alege-ţi povestea. InDArt este o comunitate liberă de prejudecaţi, pregatită să ofere şansa fiecărui artist să se dezvolte şi să confirme.
Club DEEPER. La doi pași de centrul orașului, într-o atmosferă intimă, funcționează de la sfârșitul anului 2013 DEEPER CLUB, refugiul perfect al celor care vor să socializeze cu oameni de calitate pe un fundal sonor rafinat, să se bucure la un pahar de vorbă de reîntâlnirea cu vechi amici ori pur și simplu să se destindă la sfârșitul săptămânii.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...