Topul celor mai scumpe hoteluri plutitoare ecologice din lume GALERIE FOTO

Hotelurile ecologice plutitoare se numără printre cele mai romantice şi mai căutate destinaţii turistice din întreaga lume, chiar dacă preţul de cazare pentru o singură noapte într-o astfel de construcţie poate asigura un întreg sejur într-un hotel normal.

 

Cele mai scumpe hoteluri plutitoare din lume se regăsesc în America de Sus, India sau Australia conform  casadex.ro

puntaPe primul loc figurează America de Sud cu hotelul plutitor Punta Caracol, unde o noapte de cazare pentru un cuplu costa aproximativ578 de dolari. Hotelul ecologic de pe malul Mării Caraibelor oferă sejururi de neuitat ce includ pachete turistice pline de momente inedite: înot cu delfini, snorkelling, plimbări cu barca, scuba diving, pescuit, zboruri de agrement cu avioane de mici dimensiuni etc. Hotelul ecologic PuntaCaracol oferă cazare în căsuţe plutitoare din bambus, cu acoperis din frunze de palmier.

reefworldPe locul doi în top se regăseşte hotelul ReefWorld, situat lângă Marea Barieră de Corali din Australia. Dotat cu panouri solare, turbine şi generatoare subacvatice care îi asigură autonomie energetică, hotelul plutitor australian se află la distanţă de două ore de ţărm, într-o poziţie ideală pentru iubitorii sporturilor subacvatice. Cei care nu ştiu să înoate se pot bucura de excursii cu o ambarcaţiune semi-subacvatică ce le permite să vadă de aproape exotica lume a oceanului. Hotelul dispune de opt cabine, un spa subacvatic, un restaurant, un bar şi multe alte facilităţi pentru o vacanţă de neuitat. Preţul pentru o noapte de cazare în ReefWorld este de 620 de dolari de persoană.

indiaLocul trei în topul celor mai scumpe hoteluri plutitoare este ocupat de Oberoi Udaivilas, un fost palat situat pe lacul Pichola dinUdaipur, India, transformat într-unul dintre cele mai luxoase şi spectaculoase hoteluri plutitoare din lume. Cazarea în acest loc plin de istorie, cu arhitectură unică, fântâni grandioase şi fresce lucrate manual, porneşte de la 755 de dolari pe noapte. Accesul în hotelul plutitor, cu apartamente decorate în cel mai luxuriant stil, dotate cu piscine private, se face cu ajutorul unei superbe ambarcaţiuni, care transportă turiştii peste lacul Pichola. Cele trei restaurante cu bucătărie indiană şi internaţională din incinta hotelului indian plutitor, câteva spa-uri şi multe alte facilităţi sunt ingredientele necesare unei vacanţe de neuitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.