Top 10 insule exotice de vizitat macar o data in viata

Izolare, caldura, liniste, peisaje spectaculoase si locuri de neuitat – iata doar cateva motive pentru a alege sa-ti petreci cel putin o vacanta de vara pe una dintre cele mai exotice 10 insule ale lumii, scrie www.casadex.ro

1. In arhipelagul Insulelor Canare din Oceanul Atlantic se afla una dintre cele mai frumoase destinatii ale momentului – insula Fuerteventura – renumita pentru plajele intinse si nisipul negru. De altfel, Fuerteventura este foarte populara printre iubitorii sporturilor acvatice. In luna iulie a fiecarui an aici se aduna, din intreaga lume, sute de surferi, windsurferi si kitesurferi.

2. Insula Pastelui din Oceanul Pacific este una dintre cele mai izolate insule populate din lume. Desi are o lungime de doar 24,6 km si o latime de maxim 12,3 km, Insula Pastelui este renumita pentru istoria sa bogata si plina de controverse, craterele si formatiunile vulcanice, apele cristaline si siturile arheologice. Pe langa toate acestea, localnicii sunt un popor deosebit de primitor si ospitalier.

3. Cea mai mare insula din Arhipelagul Marianelor, din vestul Oceanului Pacific, Guam, este cunoscuta mai ales din cauza conflictelor armate ce au avut loc pe teritoriul sau. Acest lucru, insa, nu a stirbit din popularitatea insulei exotice, Guam fiind alegerea ideala pentru o vacanta de vis, datorita plajelor acoperite cu nisipuri de culoare alba sau verde. Insula Guam beneficiaza de un turism infloritor, oferindu-le vizitatorilor conditii de cazare de cea mai inalta clasa. Este populata de triburi indigene, foarte prietenoase.

4. Insula in forma de inima, Tasmania, cel mai mic dintre statele australiene, este renumita pentru flora si fauna sa. Pe langa diavolul tasmanian care poate fi intalnit aproape la fiecare pas, insula are o sumedenie de locuri de atractie: cascada Russell, muntele Cradle sau lacul Dove. Toate acestea, completate de plajele insorite si apa curata, fac din Tasmania o destinatie ideala pentru petrecerea unei vacante perfecte.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/07/top-10-insule-exotice-de-vizitat-macar-o-data-in-viata/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.