Tine-te bine Adrian Haiduc ;)

Timișoara are, pe lângă excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc, unul și mai mic și mult mai excentric.

Un-copil-de-grădiniță-îl-face-”pilaf”-pe-designerul-Adrian-Haiduc_023Un copil, de doar câțiva anișori a avut saptamna aceasta , prezentarea sa de debut: capra împodobită cu frunze de vie și un colier de struguri, toate naturale, ”eco”.

La doar câteva zile după ce excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, a lansat, la București, o colecție de ”bijuterii” eco, din frunze și crengi, iată că un alt timișorean lansează o colecție și mai tare.

După ce unii dintre admiratorii lui Haiduc au aruncat cuvinte grele colegului nostru, care a realizat articolul referitor la cea mai nouă lansare a designerului timișorean, în care spunea că până și ”un puşti de grădiniţă putea mai mult” decât recordmanul mondial Haiduc, iată că acesta pare a fi avut dreptate.

Miercuri, a avut loc marea lansare a celui mai ”nou” și mai mic designer excentric, un copil de grădiniță(!), care a lansat colecția ”Capra împodobită cu frunze de viță de vie și un colier de struguri”, ”toate eco” după cum afirmă micul designer.

Numele micuțului este Hycuc Creangă și este tot din Timișoara, însă piciul afirmă că nu a auzit în viața sa de Adrian Haiduc, întrebând reporterul: ”Cine e Haiduc ăsta? E vreo marcă de blugi sau de dulciuri?”

Mai multe detalii  si galerie foto pe  http://www.voceatimisului.ro/fotovideo-un-copil-de-gradinita-il-face-pilaf-pe-designerui-adrian-haiduc-timisoreanul-de-doar-cativa-ani-lanseaza-cea-mai-excentrica-colectie-mai-tare-ca-toate-colectiile-lui-hai/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.