Thomas Hammann si Gerd Janson mixeaza Robert Johnson Vol 4

Live at Robert Johnson Vol. 4 cover album

Pentru noul volum al compilatia Robert Johnson, cei doi au ales piese semnate Chez Damier, Kenny Dope, Radio Slave Soundstream si Dj Duke.


Robert Johnson Vol. 4 Tracklisting:

 1. Juicy Fruit – Liferaft (Original Mix)
 2. DJ Du Jour – A Fish Scene
 3. Lontano – Lovebass
 4. Fresh Tunes#2 – W.B.W.U.
 5. Dr. Nobody – The Big Bang Theory (Stephan G & ThePersuader     Remix)
 6. Azymuth – Jazz Carnival (Global Communication’s Space Jazz     Mix)
 7. Chez Damier – Take It Away A (KMS 049)
 8. Chez Damier – Take It Away B2 (KMS 049)
 9. JohnNick Presents Red Hook – Dreams Your Love (Kenny Dope’s     Remix)
10. Soundstream – Makin’ Love
11. DJ Duke – Can You Feel It
12. Radio Slave – Tantakatan
13. DNTEL – (This Is) The Dream Of Evan And Chan (Superpitcher     Kompakt Remix)

Live at Robert Johnson va lansa compilatia mixata de Thomas Hammann & Gerd Janson, intitulata "Live at Robert Johnson Vol. 4", pe data de 25 ianuarie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.