The Mission pres. Solomun +1 (Ame DJ) pe 22 iunie

Pentru că SOLOMUN +1 este în topul listei MUST HEAR & SEE al celor mai tari concepte de Ibiza party, te convocăm în vara asta în Pădurea Băneasa la o călătorie senzorială fermecată.

Pe 22 iunie ți-am pregătit o explozie de serotonină condimentată cu aer cald de vară, miros de pădure și prieteni veseli, toate pe un fundal sonor de techno și groove-uri dulci ca mierea. Servim o poveste de vis, cu SOLOMUN +1, în premieră, în România. Locația este practic un mini paradis verde, un luminiș printre conifere parfumate și flori sălbatice, decorat cu ciuperci și ghinde visătoare care știu să danseze printre frunze pe note muzicale.

Brief. O noapte. 2 DJ. Solomun + invitatul lui special. “+1” pentru această seară va fi ÂME (Kristian Beyer). Ideea din spatele acestui concept care l-a încoronat pe Solomun “King of Sundays” la Pacha Ibiza este simplă. Solomun invită un singur artist de încredere, ambii pun muzică individual, apoi petrecerea continuă printr-o călătorie B2B extinsă până la răsărit. Bucharest. The city of The Mission.

Dreaming state of mind! Yeah, that kind of party!

BILETE REGULAR în sistem e-ticket – RON 50

Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.
Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

BILETE REGULAR AVANS: 50 RON (în rețeaua Bilete.ro)

– Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele  Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici:
http://www.bilete.ro/partners.asp.
– Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON
☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la: 0733 627 846

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.