To Top

The Life Wire noul album Gregor Tresher

gregor_tresher.jpg"The Life Wire" acesta este titlul noului album de studio al producatorului si Djului Gregor Tresher. Acesta este cel de – al patrulea din cariera muzicala a artistului si va fi lansat in luna septembrie 2009 cu  Break New Soil Recordings.
Tresher este unul dintre numele consacrate in muzica electronica, avand aparitii la case de productie precum Datapunk, Great Stuff si Ovum Recordings.

Noul sau album este orientat spre house, un gen devenit extrem de popular in intreaga lume.




The Life Wire Tracklisting:

 1. Ghosts
 2. The Very End
 3. Escape to Amsterdam
 4. The Life Wire
 5. Nothing For Granted
 6. 1982
 7. Fire on Fire
 8. Awaking Life Inside
 9. Plutonian Shores
10. Days for Minor Keys
11. Black Six Survival
12. For Years to Come
13. The Heartbeat Orchestra

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...