Tenis: Serena Williams, deținătoarea titlului, eliminată în turul II la Roland Garros

serenarg Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial și deținătoarea titlului de campioană la Roland Garros, a fost eliminată în turul II al Openului Franței, fiind învinsă în două seturi, 6-2, 6-2, de tânăra spaniolă Garbine Muguruza (20 ani), într-o partidă disputată miercuri.

Câștigătoarea a 17 turnee de Mare Șlem, Serena Williams a câștigat anul trecut turneul parizian, după ce în 2012 fusese eliminată încă din primul tur la Roland Garros, de franțuzoaica Virginie Razzano.

Campioana olimpică americană se alătură, astfel, chinezoaicei Na Li, numărul 2 mondial și câștigătoarea Openului Australiei în luna ianuarie, care a părăsit actuala ediție a turneului de la Roland Garros încă din primul tur, după ce a fost învinsă de franțuzoaica Kristina Mladenovic (nr.103 mondial), anunta Agerpres.

În vârstă de 32 ani, Serena Williams viza al treilea său titlu la Paris, după cele din 2002 și 2013, succes care i-ar fi adus al 18-lea titlu de Grand Slam din carieră, precum și posibilitatea de a le egala pe legendarele Chris Evert și Martina Navratilova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.