Tenis: Monica Niculescu, în sferturile probei de dublu la Nottingham (WTA)

imageResize (1) Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Arantxa Parra Santonja s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA pe iarbă de la Nottingham (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, joi, grație victoriei cu 6-4, 7-6 (2) în fața cuplului Hao-Ching Chan (Taiwan)/Ala Kudriavțeva (Rusia), cap de serie numărul trei.

După ce miercuri s-a calificat în sferturile probei de simplu, după un meci maraton de trei ore, Niculescu a reușit să ajungă în sferturi și la dublu, la capătul unui meci care a durat o oră și 35 de minute.

Niculescu și Parra Santonja și-au asigurat un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta cuplul britanic Jocelyn Rae/Anna Smith.

Monica va juca în sferturi la simplu cu britanica Johanna Konta, care a dispus de Monica Puig (Porto Rico), în trei seturi, cu 4-6, 6-4, 7-6 (5), setul decisiv având loc joi, după ce meciul a fost întrerupt miercuri seara.

Niculescu (27 ani, 61 WTA), care și-a asigurat 5.900 dolari și 60 puncte WTA, nu a mai întâlnit-o până acum pe Konta (24 ani), aflată pe locul 147 în clasamentul mondial.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.