Tenis: Horia Tecău – Simona Halep mi-a promis că vom juca împreună la un turneu de Grand Slam

simo teca Tenismanul Horia Tecău a declarat, sâmbătă, la Constanța, că va veni un moment când, cu siguranță, el și Simona Halep vor evolua împreună la proba dublu mixt a unui turneu de Grand Slam, jucătoarea făcându-i o promisiune în acest sens.

“Simona mi-a promis că vom juca împreună un turneu de Grand Slam. Este foarte greu să joci la simplu și la dublu, mai ales când joci semifinale și finale și ai o evoluție constantă în turneele de Grand Slam, dar aștept acel moment. Cu siguranță vom juca odată împreună, dublu mixt, și nu știu cum va fi. Ne înțelegem bine în afara terenului, cred că și pe teren va fi la fel”, a afirmat Tecău, într-o conferință de presă.

La rândul ei, Simona Halep a confirmat cele spuse de Horia Tecău, menționând că este pregătită pentru un astfel de joc, dar că îi este puțin teamă.

“Da, sunt pregătită. Dar, să fiu sinceră, mi-e puțin teamă să joc la dublu mixt, pentru că e o altă putere la băiatul din partea cealaltă. Îmi doresc mult să joc într-o zi cu el la dublu mixt și, cu siguranță, se va îndeplini. Eu îmi doresc”, a spus Halep.

Constănțenii Simona Halep (nr. 3 WTA) și Horia Vlad Tecău (nr. 16 ATP, dublu) au participat, sâmbătă, la Tenis Club Idu Mamaia, la a treia ediție a Kids’ Day 2014, eveniment la care au fost prezenți circa 350 de copii ce practică jocul de tenis.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.