Tenis: Biletele pentru meciul România – Slovacia, din Cupa Davis, s-au pus în vânzare

tenis Biletele și abonamentele pentru întâlnirea dintre echipele masculine de tenis ale României și Slovaciei, din turul al doilea al Grupei I, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, au fost puse în vânzare de marți, la prețul de 50 de lei pe zi, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Tichetele sunt disponibile pe www.bilete.ro, precum și în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos, iar la recepția Tenis Club Idu din Mamaia vor fi vândute începând de miercuri 17 iunie.

Prețul unui bilet este de 50 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri 17 iulie, sâmbătă 18 iulie și duminică 19 iulie) este de 120 de lei.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de trei ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoana majoră care îi însoțește, deținătoare a unui bilet/abonament valabil.

Întâlnirea dintre echipele României și Slovacie va avea loc în în perioada 17-19 iulie, pe terenul central de la Tenis Club IDU din Mamaia (Constanța). Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (începând cu ora 13,00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora 15,00), iar duminică se vor desfășura celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13,00).

Echipa care va câștiga întâlnirea se va califica în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în timp ce echipa care pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Europa-Africa.

România și Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competiție, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu și Victor Hănescu) au câștigat întâlnirea cu scorul de 4-1.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.