Connect
To Top

Targul de carte Bookland ii asteapta pe iubitorii de carte si cultura in Giurgiu

 

Macheta BookLandCaravana Bookland prinde viteza in 2012 si vine in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Dupa ce a vizitat in 2011 marile centre culturale ale tarii, Caravana Bookland se pregateste sa lase mii de carti pe mana romanilor din intreaga tara.

Pentru nenumarate calatorii palpitante pe taramurile cartii, Caravana Bookland face popas in Giurgiu, in perioada 6-11 Martie, unde cititorii sunt asteptati timp de 6 zile la Complexul Comercial Interex sa isi satisfaca toate capriciile culturale.

Echipa Bookland ii asteapta pe toti iubitorii de carti si cultura sa descopere noutatile in materie de lectura, auditii si vizionari.

Conceptul Caravanei Bookland este unul inovator, invitand cititorii la intalniri intr-un spatiu dedicat cumparaturilor, in cele mai mari centre comerciale din tara.

De asemenea, ofera editurilor participante servicii integrate: traseu caravana, angajamente mall-uri, transport si asamblare mobilier, transport si merchandising carte, echipa vanzari, promovare media.

 

Asadar, targul urban de carte Bookland ii asteapta  pe locuitorii orasului Giurgiu si nu numai, in Complexul Interex de marti, 6 martie pana duminica 11 martie.

 Povestea continua. Va asteptam!

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...