Connect
To Top

Tango marca InDArt la Club Vertigo

Afis TANGO NOU Vertigo mic – A doua piesă din stagiunea de toamnă a Teatrului InDart, Tango, Monsieur? , se va juca la Club Vertigo în data de 12 Noiembrie, de la orele 19:30. 

 

Tango, Monsieur? de Aldo lo Castro, comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiași domn, în aceeași zi și la aceeași oră. Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios.
„Bogdan Gagu, printr-o regie atentă, scrupuloasă și energică, a pus în scenă un excelent Tango, Monsieur. Piesa a fost transpusă captivant și plăcut prin prestația extraordinară a actorilor(splendide, cele patru protagoniste),
care au jonglat cu dezinvoltură cu momentele și ritmul impuse de regizor.”, spunea Aldo lo Castro cu referire la piesa Tango, Monsieur în regia lui Bogdan Gagu.
Una de excepție, distribuția piesei reunește o serie de actori tineri și talentați ca Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Guluțanu, Maria Magdalena Chihaia, Alin Brancu, Cătălin Stelian și Alexandru Isfan.
 În plus, Răzvan Plăiașu ca scenograf, Cătălina Tăbăcaru ca designer de costume și Raluca Craciun ca make-up artist contribuie nemăsurat la întregirea viziunii regizorului. Aranjamentele muzicale realizate de Dan Simion potențează atmosfera tragi-comică a piesei.
Biletele se pot rezerva la telefon: 0730 471 746  Pret bilet: 25 lei

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...