Connect
To Top

Tango marca InDArt la Club SPICE

TANGO Spice mic

 

 

 

 


A doua piesă din stagiunea de toamnă a Teatrului InDart, Tango, Monsieur? , se va juca la Club Spice, în data de 4 decembrie de la orele 19:30.

Tango, Monsieur? de Aldo lo Castro, comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiaşi domn,
în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios.

„Bogdan Gagu, printr-o regie atentă, scrupuloasă şi energică, a pus în scenă un excelent Tango, Monsieur. Piesa a fost transpusă captivant şi plăcut prin prestaţia extraordinară a actorilor(splendide,
cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltură cu momentele şi ritmul impuse de regizor.”, spunea Aldo lo Castro cu referire la piesa Tango, Monsieur în regia lui Bogdan Gagu.

Una de excepţie, distribuţia piesei reuneşte o serie de actori tineri şi talentaţi ca Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Guluţanu, Maria Magdalena Chihaia, Alin Brancu, Cătălin Stelian și Alexandru Isfan.

În plus, Răzvan Plăiaşu ca scenograf, Cătălina Tăbăcaru ca designer de costume şi Raluca Craciun ca make-up artist contribuie nemăsurat la întregirea viziunii regizorului. Aranjamentele muzicale realizate de Dan Simion potenţează atmosfera tragi-comică a piesei.
Club Spice, calea Victoriei nr. 21-23. Rezervări la tel: 0766 260 390

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...