Sundancer la Afterhills 2018

Bogdan Câmpean (aka. Sundancer) va reprezenta Radio DEEA la cea de-a doua ediție a festivalului de muzică Afterhills ce va avea loc în perioada 31 mai – 3 iunie la Iași.

Ne-am bucurat peste măsură să fim părtași la debutul Afterhills în 2017 și să petrecem alături de organizatori și fani ai muzicii de pretutindeni la o ediție ce ne-a rămas în suflet până astăzi. Anul acesta însă este unul și mai special.

Alături de nume mari ale muzicii electronice, suntem extrem de mândri pentru că îl vom vedea și asculta pe Sundancer, DJ rezident la Radio DEEA. Bogdan, s-a alăturat echipei DEEA în urma cu mai bine de 5 ani, iar de atunci a continuat să evolueze pe plan muzical, în fiecare luni devenind gazda emisiunii “Lost in Trance” (emisiune ce a sărbătorit anul trecut 250 de episoade!).

Sundancer nu va urca însă singur pe scena Afterhills, o întreaga pleiada de DJi români fiindu-i alături:  Nikolauss, Starpicker, Suncatcher, Exolight, Bogdan Vix și George Andreas.

Pe lângă aceștia nu putem să nu îi menționăm (pentru iubitorii genului) pe legenda Paul van Dyk, Cosmic Gate, Andrew Rayel sau Vini Vici.

Afterhills va avea loc în perioada 31 mai – 3 iunie, biletele fiind deja în vânzare. În momentul de față, fanii pot beneficia de un SPRING SALE (330 RON/abonament 4 zile), biletul putând fi achitat integral sau cu plata în 2, 3 sau 4 rate – fără dobândă și fără taxe suplimentare.

Așadar vă invităm pe toți să luați parte la un festin muzical, alături de oameni frumoși, talentați și pasionati. Cererile de concediu ar trebui depuse din timp  😉

P.S. Până la Afterhills însă, puteți asculta emisiunile lui Sundancer aici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.