Sucul de rodii și trei curmale pe zi îmbunătățesc sănătatea inimii

Combinația, face adevărate minuni pentru inimă, însă cercetătorii recomandă să fie consumați și sâmburii curmalelor, după ce au fost sfărâmați.

rodia-fructul-care-te-mentine-tanar-3147Rodiile și curmalele conțin antioxidanți care pot stopa procesul numit ateroscleroză-atunci când arterele se rigidizează și se înfundă cu depozite de grăsime-. Dacă una dintre arterele inimii este blocată, inima nu mai este alimentată cu sânge și apare atacul de cord. De asemenea, poate fi împiedicată și alimentarea creierului cu sânge și atunci este declanșat un accident vascular cerebral.
Deci o jumateate de pahar suc rodii, impreuna cu și trei curmale pe zi îmbunătățesc sănătatea inimii.
Cercetătorii spun că persoanele care au risc crescut de boli de inimă, dar și cele sănătoase pot  obține beneficii importante pentru sănătate dacă mănâncă trei curmale pe zi și consumă 125 ml de suc de rodii.
Studiul a fost realizat la Technion-Israel Institute of Technology, o echipă de cercetători condusă de profesorul Michael Aviram.
Tratamentul se aplica la nevoe timp de o saptamana cu pauza de doua saptamani, uramnad apoi a merge la mediacul specialist .
Pana data viitoare cand vom revenii cu alte retete benefice sanatatii pentru dimineti frumoase,sanatate maxima sa aveti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.