Lollipop Events lanseaza Strictly House

Strictly house 23 novLollipop Events lanseaza Strictly House – Episode 1: New York

 

Bucuresti, 23 noiembrie 2013, ora 22:00 – Lollipop Events lanseaza Strictly House, un concept nou dedicat celor ce iubesc muzica house de calitate si care inseamna: artisti in premiera, sistem de sunet Funktion One, locatii neconventionale, visuals, show de flair, show de dans si multe alte surprize.

Prima editie Strictly House ii va avea ca invitati pe doi artisti americani foarte apreciati in intreaga lume, Todd Terry, care vine in premiera in Bucuresti si pe Chez Damier, unul dintre cei mai indragiti producatori de muzica electronica, pe care am avut ocazia sa-l vedem in octombrie 2011, la aniversarea Lollipop-Events.

Todd Terry, dj si producator nominalizat la Premiile Grammy, este una dintre cele mai cunoscute figuri din lume in muzica house. Cu aproape doua decenii de experienta in spatele pupitrului,  Todd Terry a fost revelatia anilor 80 in materie de productie underground cu piese ca A Day In The Life, Weekend si Can You Party, lansate sub pseudonime ca Todd Terry Project, House Of Gypsies sau Royal House.

Chez Damier este considerat la momentul actual unul dintre cei mai buni producatori de muzica electronica din lume si un adevarat izvor de inspiratie pentru multi artisti. Productiile acestuia din anii 80 si seriile Balance sunt adevarate comori muzicale pentru cunoscatori. A mixat alaturi de Frankie Knuckles, Kevin Saunderson, Derrick May si este unul dintre co-fondatorii Institutului de muzica din Detroit.

Casa Presei Libere, este locul in care atmosfera vechiului New York va prinde viata pe ritmuri contemporane. Salonul va fi transformat special pentru aceasta petrecere intr-un spatiu de o splendoare decadenta, ce ne va transporta inapoi in leaganul urban al muzicii house, cu vibratiile sale cosmopolite si  rafinate, intr-un amestec de culori, haine sexy si un puternic aer de hedonism.

….

­­Tematica: Old New York

Bilet in avans: 30 RON  //  Guestlist: 30 RON pana in ora 01:00 (inscriere: guestlist@lollipop-events.ro)

Bilet in seara evenimentului: 30 RON  pana la 00:00 // 40 RON dupa 00:00

Pentru rezervari & info: madalina@lollipop-events.ro

Producator eveniment: Negru Pe Alb // Petrecere marca inregistrata Lollipop Events

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1407950832772105

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.