Spatii de depozitare pentru balcon – Idei

Vrem sau nu vrem, din dorinta de a nu ne aglomera casele, cei mai multi dintre noi folosim balcoanele pe post de spatiu de depozitare.

7-banca mare din lemn cu lada de depozitare sub sezut mobila balcon sau terasaSi n-ar fi nimic rau, daca nu l-am transforma intr-un depozit inestetic, in care sa nu ne faca placere sa zabovim, nici macar atunci cand simtim nevoia sa stam la aer.

Partea buna este ca putem evita acest lucru, prin organizarea eficienta a spatiului cu ajutorul anumitor piese de mobilier multifunctionale sau a unor cutii de depozitare. In articolul de astazi iti voi expune mai multe variante de organizare a balconului, astfel incat sa-l poti folosi in calitate de spatiu de depozitare pentru diverse obiecte folosite mai rar, pastrandu-i in acelasi timp functia de loc de relaxare in aer liber pe durata sezonului cald, care este abia la inceput.

Cea mai simpla metoda de a imbina utilul cu placutul este dotarea balconului cu una sau mai multe bancute prevazute cu cate o lada de depozitare ascunsa sub sezut, in care vei putea piti nu doar obiecte marunte, ci si lucruri mai mari, cum ar fi aspiratorul sau galeata pentru mop. Gasesti astfel de piese de mobilier in diverse variante cromatice din lemn, rattan sau din fibre artificiale, in mai toate magazinele de specialitate, asa ca le poti cumpara de-a gata. Sau poti sa-ti confectionezi chiar tu o bancuta din scanduri sau din paleti din lemn. Trebuie doar sa te pricepi cat de cat la manuirea uneltelor de care vei avea nevoie pentru desfasurarea unui asemenea proiect. La final, te vei alege cu un frumos spatiu de relaxare, dar si cu un balcon ordonat si cu aspect ingrijit.

Cum cele mai multe dintre balcoanele apartamentelor sunt mici si mai ales inguste, este cam dificil (ca sa nu spun imposibil) sa permita montarea unui dulap spatios. Asa ca daca vrei sa-i dai balconului tau un aspect cat mai placut, n-ar strica sa cumperi sau chiar sa faci, la comanda, un dulap sau…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/05/spatii-de-depozitare-pentru-balcon-idei-si-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.