Solutii de depozitare si trucuri decorative pentru holuri mici si inguste

Un hol reprezinta spatiul pe care, in mod obisnuit, il vezi prima oara cand intri intr-o casa, dar si locul in care iti lasi hainele, umbrelele si pantofii, precum si multe alte lucruri.

 

idee mobilier compact culoare alba pentru hol micAi un hol de mici dimensiuni si nu iti poti organiza spatiul de depozitare in asa fel incat sa-ti incapa toate lucrurile? Avem cateva sfaturi pentru tine!

In functie de stilul interiorului, poti alege cateva idei, plecand de la spatiile de depozitare minimaliste si ajungand la geamantane vintage si cosuri rustice ori cutii atarnate pe pereti. Totul depinde de spatiul pe care il ai, culorile pe care le preferi si atmosfera pe care vrei sa o creezi.

Trucuri decorative pentru holurile lungi si inguste

In cazul in care locuinta ta are un hol ingust si lung si vrei sa-l faci sa para mai lat decat este in realitate, poti apela la culori. Ai nevoie sa creezi iluzia spatiului acolo unde nu exista demarcatii, folosind aceeasi culoare atat pentru pereti, cat si pentru tavan. Un exemplu elocvent in acest sens este un galben cald sau un ton ce aduce cu culoarea nisipului. Daca ai lambriuri pe pereti, acestea ar trebui sa fie pictate mai degraba in alb, decat intr-o culoare inchisa. Un truc de marire vizuala a unui hol ingust este trasarea unor dungi orizontale colorate pe pereti sau cel putin in partea inferioara a acestora. In magazinele de specialitate gasesti tapet decorativ cu imprimeu in dungi care iti va simplifica misiunea.

idee depozitare incaltaminte in galeti metalice hol mic si ingust

 

Pentru a-ti face spatiul mai atractiv, alege sa plachezi pardoseala cu gresie, piatra naturala, dusumea sau parchet de calitate. Suprafata mica a holului ar trebui sa-ti permita sa investesti in finisaje de calitate. Vorba ceea: putine si bune. Totodata, ai grija sa montezi finisajul pentru pardoseala pe latimea holului, contribuind astfel la crearea iluziei de spatiu.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/01/solutii-de-depozitare-si-trucuri-decorative-pentru-holuri-mici-si-inguste/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.