Single nou: Radu Sirbu & Dee-Dee – Esti Prea Perfecta

Coperta

Fostul membru O-Zone Radu Sirbu revine cu un nou single pe care il dedica tuturor doamnelor si domnisoarelor: “Esti Prea Perfecta”. Piesa este un featuring cu Dee-Dee.

“Esti Prea Perfecta” a fost compus ‘in familie’, solistul scriind versurile single-ului impreuna cu sotia sa, Sianna, impreuna cu care detine propria casa de productie, Rassada Music.

“Mama m-a facut un romantic incurabil!Am iubit femeia din primul minut de viata, dragostea si caldura ei m-au insotit pe parcursul intregii vieti si au adus culoare in viata mea atunci cand totul parea gri! Aparent gingase dar puternice, cicalitoare dar iubitoare, pretentioase si seducatoare… doar ele pot imbina calitatile cu defectele intr-un mod atat de placut si seducator. Iubesc femeia in toate fetzele ei, in toate anotimpurile, in toate varstele ei si nu am nevoie de o zi speciala ca sa-i fac declartii de dragoste!

Cineva a spus: “daca vrei sa transformi lumea… iubeste o femeie pana in profunzimile umbrei tale”
Eu iubesc… iubesc femeile, pe toate si pe fiecare in parte si le doresc ca primele raze de soare ale diminetii sa le intalneasca cu cuvintele “Esti Prea Perfecta”.” spune Radu Sirbu despre “Esti Prea Perfecta”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.