Simona Trasca, dusa la spital, dupa ce i s-a facut rau la o prezentare de moda (galerie foto)

Simona Trasca a trecut prin momente delicate, vineri seara, în Viena Club, la Timisoara, in timpul prezentarii noii colectii a designerului de bijuterii Adrian Haiduc.
musette2
Modelul a fost invitat special si a defilat in lenjerie intima sexy de la Mulier, dar si intr-o rochie eleganta, accesorizata cu bijuteriile colecţiei Musette. La cea de-a doua intrare pe podium, vedeta a clacat si fost dusa in graba in culise, unde le-a martusit celor din jur ca se simte foarte rau si ca ii este foarte cald. Prezentarea a fost intrerupta, iar un echipaj al ambulantei a fost chemat pentru a-i acorda primul ajutor. Dupa ce a fost pusa pe perfuzii, Simona a fost transportata la spital pentru un set de investigatii. Vedeta a reusit sa plece de la Spitalul Judeţean dupa o ora, insa numai dupa ce a fost stabilizata si i s-a administrat un tratament. Se pare că starea Simonei a fost provocata de un atac de panica si claustrofobie, potrivit diagnosticului pus de catre medici.
01020304
Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a lansat in Viena Club colectia “Musette”, o linie de bijuterii si lenjerie intima pentru pisici, accesorii create special de Haiduc si Anda Posh, pentru feline.

“Musette” este o poveste de dragoste neconditionata intre un barbat si pisica lui ce i-a fost alaturi timp de 12 ani… L-a vazut crescand plangand, a fost alaturi de el la prima dragoste, i-a urat casa de piatra si a murit in clipa in care el a avut primul copil.


Adrian Haiduc este un designer romând de bijuterii, cu rezidenţă
americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice (ex. Colecţia de bijuterii din carne, cea din instrumente medicale sau cea din dulciuri).

Designerul a obţinut cel de-al treilea record mondial din
carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa, cel mai lung cercel din lume.
Bijuteria masoară 472,66 metri şi este realizată din cristale, pietre semipreţioase şi mărgele, toate înşirate pe fir de mătase. World Records Academy şi-a mai acordat lui Haiduc încă două diplome pe care acesta le are în portofoliu: în 2010 a înregistrat recordul de “aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii”, când caţiva membri ai lotului naţional de parasutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali; anul acesta i-a fost omologat cel mai lung martişor din lume, care măsoară
584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă.

musette3musette5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.