Simeone, mandru de fanii lui Atletico. Ce mesaj a transmis jucatorilor sai

Club Atletico de Madrid v FC Barcelona - La Liga Atletico Madrid a pierdut marea finala a Ligii Campionilor cu Real Madrid, scor 1-4, dupa prelungiri, antrenorul Diego Simeone aratandu-se insa foarte mandru de jucatorii sai.

Simeone a fost extrem de afectat dupa acest esec, avand in vedere ca echipa sa a fost la doar doua minute de o mare victorie, dar a declarat in acelasi timp ca jucatorii sai trebuie sa fie mandri si sa nu verse nici macar o lacrima: “Nu trebuie să vărsăm o lacrimă după acest meci. Să recunoaştem că Real a fost mai bună în a doua jumătate a partidei. Noi am avut linişte înaintea jocului, pentru că ea ne-a dat totul şi sunt convins că avem posibilitatea să creştem. Nu simt tristeţe, trebuie să recunosc cine este mai puternic şi mă depăşeşte.”, declara dupa partida Simeone, antrenorul argentinian al lui Atletico.

El a tinut sa transmita un mesaj fanilor echipei, care au sustinut Atletico atat de patimas in timpul marii finale de pe “Da Luz”, la Lisabona: “Fanii trebuie să fie mândri de sezonul nostru extraordinar şi să nu fie supăraţi nici măcar o secundă. Vom continua să fim o concurenţă serioasă pentru echipele mari, aşa cum am fost şi în acest an. Cred că echipa merită nota nouă şi jumătate pentru acest sezon.”, incheia tehnicianul declaratiile sale.

4-1 pentru Real a fost scorul in finala cu Atletico. Pentru Real Madrid au marcat Sergio Ramos, Gareth Bale, Marcelo şi Cristiano Ronaldo din penalti, iar pentru Atletico a înscris Diego Godin, în minutul 36.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.