Connect
To Top

Shapeshifters lanseaza un nou NO.1 hit

The Shapeshifters   Shapeshifters este duo-ul londonez format din DJ-ii si producatorii Simon Marlin si Max Reich, cunoscuti datorita single-ului de debut, lansat in anul 2004 – "Lola’s Theme", cu care au ajuns NO.1 in UK Chart si pentru succesul din 2006 intitulat "Back To Basic", cu care au intrat direct pe locul 10 in UK Top 40.
   Recent si-au stabilit o noua "resedinta" pentru release-urile lor; au semnat cu Defected Records pentru care au si lansat un nou single. Nu exista nici o indoiala in ceea ce priveste aportul celor doi la dezvoltarea fenomenului dance, iar cu acest prim single la Defected, clar, vor crea hype pe ringul de dans….
   "Chime" este un clasic lansat de Orbital in anul 1989, in 2008 productia a fost complet refacuta in stilul Shapeshifters, fara a se uita insa amanuntul esential – respectul pentru productia originala…

The Shapeshiftres   Piesa are deja o serie de remix-uri – Martijn Ten Velden a cantat-o deja (intr-o varianta remix care-i apartine) in Pacha si Space – Ibiza, unde este considerata deja No.1 .
   "Chime" are deja un videoclip care contine imagini care surprind cultura rave, dar si filmari unice despre ce insemna "dance floor" la acel moment.
    Noua productie Shapeshifters se bucura de o sustinere uriasa din partea lui Pete Tong, Laurent Granier si X-press 2.

 

                                                         video: The Shapeshifters – "Chime"

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...