Seth Troxler mixeaza volumul 5 din seria Boogybytes

Boogybytes 05 cover album

Decizia de a realiza noul volum Boogybytes este modul in care Seth Troxler isi recompenseaza fanii. Compilatiile precedente au fost mixate de artisti prolifici precum Modeselektor si Sascha Funke.
 "I wanted to do something which would set itself apart from all the trends, and yet paint a picture of this city and portray it the way I experience it," says Troxler of his mix.
"Am vrut sa fac ceva diferit de ceea ce e pe val in acest moment, am vrut sa realizez un fel de tablou al orasului, am vrut ca si cei care vor asculta sa traiasca acesta experienta", a declarat Seth.

Boogybytes 5 tracklisting:

 1. Seth Troxler – Intro / Ryan Crosson – Amb 1
 2. The Royal We – Party Guilt (Dinky’s Arp-A-Pella)
 3. Luciano – Fran Left Home / Mike Shannon – Sweet A Pella
 4. Craig Smith & The Revenge – The Soul Part II
 5. Baeka – Right At It
 6. Dinky feat. Update – Westoid
 7. N/A feat. Rosina – Fables and Fairytales (Deniz Kurtel Remix)
 8. Spektrum – Freakbox (Richie Hawtin’s Uncontrolled Edit)
 9. Alexi Delano – Molar One
10. Jabberjaw – The Connie Shake
11. Heartthrob – Signs (Thrill Cosby aka Seth Troxler Remix)
12. Birds And Souls – Birds and Souls
13. Roman Flügel – Stricher
14. Fever Ray – Seven (Seth Troxler Remix)
15. Kiki – Cinema Obscura
16. Nicolas Jaar – Time for Us

BPitch Control va lansa Boogbytes Vol. 5 pe data de 22 februarie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.