„Serviciul Român de Comedie” (ProTV, Antena 1), Cristi Martin vine la Cinema Deea

Cristi Martin este actor și artist plastic. Este cunoscut publicului larg mai ales prin aparițiile sale în show-ul de televiziune „Serviciul Român de Comedie” (ProTV, Antena 1), unde a interpretat numeroase personaje, precum și în serialul de comedie „Spitalul de demență” (ProTV). Notorietatea la nivel național i-a adus-o lui Cristi rolul „Nebunul cu halatul”, personaj pe care l-a jucat acum câțiva ani într-o celebră reclamă românească.

?
?

Portofoliul de roluri pe care le-a interpretat pentru zona de advertising este semnificativ și foarte diversificat.
Cristi a apărut în filme de comedie românești recente cu succes la public (printre care “S-a furat mireasa”, “Nașa” sau “Sunt o babă comunistă”). Actorul a jucat și joacă mult teatru, printre spectacolele cele mai cunoscute se numără „Danaidele”, în regia lui Silviu Purcărete – poate cea mai celebră montare scenică românească de notorietate internațională, jucată într-un amplu turneu în numeroase țări, ce a ajuns inclusiv pe Broadway.
În perioada 2008 – 2010, Cristi Martin a fost co-realizator și prezentator al emisiunilor „Echipa Verde” și „Pe ce dăm banii?”, difuzate de Televiziunea Română.
Un important proiect de scenă al său este trupa sa de improvizație, Grupa Mică, pe care a înființat-o în 2013 și cu care are spectacole în București și în țară, improvizația de show, ca gen de teatru, fiind o veche pasiune a sa.
Din 2013, Cristi este foarte implicat și în activități de training și coaching, în proiecte independente derulate pe zona de dezvoltare personală, precum și de public speaking. Prin tehnicile de actorie și improvizație pe care le-a adaptat special, a pregătit deja mai multe serii de cursanți care au ales să deprindă acest model de dezvoltare personală, precum și acele “tips & tricks” folosite de actorii profesioniști și modul în care le pot aplica în viața lor profesională și cotidiană.
Cristi este și artist plastic, o pasiune pe care o are de când se știe, dar la care a revenit în mod aplicat și dedicat în urmă cu câțiva ani. Brandul pe care l-a fondat, Martin Art, s-a dezvoltat și este deja cunoscut iubitorilor de artă, dar și celor care-și doresc pur și simplu obiecte unicat, cum sunt paharele pictate într-o manieră complexă și complet inedită. Artistul pictează pe sticlă, mai ales pe pahare, pentru care și-a și creat tehnici speciale, dar și icoane și alte genuri de obiecte de artă. Lucrările sale fac deja parte din colecții particulare, sunt prezente în diferite expoziții și sunt căutate în România și mai ales în străinătate.

Vineri, 26 iunie ora 9 la Radio Deea o noua editie de film, teatru si mzica – Cinema Deea   –  cu Petrut Nechifor  .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.